Verveeld? Niet met internet

Door de corona pandemie zijn de mogelijkheden buiten nog steeds beperkt. We moeten onze reisdrang nog steeds temperen. Op zoek naar avontuur? Er valt genoeg te ontdekken op het internet. Kattenvideo’s zijn nog maar het begin.

Jezelf Googlen

Serieus, alleen als je het durft. Je weet immers nooit wat er over jezelf te ontdekken valt, of wat er over jou is geschreven. Wedden dat social media kanalen nog vol staan met oude, genante foto’s van vroeger?

Online reading

Wil je eens echt in aanraking komen met een andere wereld? Wat dacht je dan van de geestenwereld! Chat eens met mediums online. Dit hoeft heus geen spokengesprek te zijn. De koers van je leven delen met een medium kan ook eens een heerlijk verfrissend gesprek zijn, over waar je nu staat, wat je doet en bezighoudt, en hoe gelukkig je daar van wordt. Lekkere zelfreflectie dus!

Quizzes

Herken jij een schilderij van Rembrandt, Rubens of Vermeer? Wat is tofu? Op het internet kun je jouw kennis testen. En dat op oneindig veel gebieden. Of je nu meer wil leren over de Renaissance, boeken van Harry Potter, of wil je gewoon weten welke pizza jouw persoonlijkheid het best representeert? Internet knows!

Landen raden

De beste manier om straten te verkennen, maar dan achter je beeldscherm. Mensen onderschatten hoe cool Google Street View is. Je kunt buurten uit allerlei landen op aarde verkennen. Ontdek Italiaanse piazza’s, loop over zonnige boulevards of ontdek Chinese markten. Je kunt er ook een spel van maken met vrienden, en raden waar je bent!

Memes maken

Of je nu fan bent van Grumpy Cat, Condenscending Wonka of Overly Attached Girfriend: memes blijven leuk. Maak gebruik van een meme generator en bouw al je inside jokes met je vriendengroep om tot memes.

Wordt schrijver

Vindt je het leuk om te schrijven? En schrijf je wel eens voor jezelf? Waarom zou je dit niet delen met anderen? Op internet zijn tal van schrijf communities te vinden, zoals Scribophile of NaNoWriMo. Zo kun je eenvoudig jouw deel van een verhaal vertellen en delen met anderen.

Recepten verkennen

Ben je het zat iedere week dezelfde spaghetti, couscous, risotto of curry te maken? Probeer eens een heel ander recept uit! Ga op zoek naar een authentiek Frans driegangen diner. Of verdiep je eens in de Thai cuisine. Het internet is de beste plek om je culinaire horizon te verbreden. Er zijn tal van recepten en kookkanalen op YouTube om te proberen. Met alle hulp van de wereld moet ook jij een restaurantwaardig gerecht op tafel kunnen zetten.

Tal van dingen om te doen dus op het internet!

Berichten gemaakt 26

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven