Plastic versus TPU-hoesjes

 

Wat is het beste hoesje voor je telefoon? Is het een leren, plastic of TPU -hoesje. Allemaal hebben hun plussen en minnen, maar welke je uiteindelijk kiest, is aan jou. Het feit is dat hoesjes bijna net zo belangrijk zijn voor de functie van je telefoon als de daadwerkelijke telefoon die erin zit. Je zult namelijk merken dat het kiezen van de juiste telefoonhoesje bij bijvoorbeeld Case24.com, je telefoon beschermt tegen schade en als nieuw kan houden.

Voordelen TPU

Als je betere bescherming tegen vallen wilt dan iPhone hoesjes van plastic dan is het tijd om je aandacht te richten op wat TPU-hoesjes worden genoemd. TPU-hoesjes zijn gemaakt van een zeer goed schokabsorberend materiaal. Hoewel het materiaal relatief zacht is biedt het een verrassend hoge duurzaamheid voor je smartphone. TPU-hoesjes zijn zeker de moeite van het bekijken waard als je een nieuwe mobiel hebt.

Je telefoon biedt uit zichzelf geen beschermingsniveau

Mobiele apparaten zijn er in een breed scala aan materialen. Hoewel al deze stukjes hardware iets doen om de gebruikerservaring te verbeteren, biedt geen van hen het beschermingsniveau dat slimme hoesjes en skins bieden. Smartphones staan erom bekend dat ze krassen, deukjes en andere beschadigingen vertonen als ze vallen. Tijdens het gebruik vallen ze snel. De meeste fabrikanten van hoesjes bieden een verscheidenheid aan beschermende skins en hoesjes die variëren van de kleinste TPU hoesjes tot leren hoesjes met extra features zoals kaarthouders. Je hebt hoesjes die zeer goede beschermende bieden en hoesjes die minder beschermend zijn.

Waterschade en vallen

Waterschade is ook een van de meest voorkomende oorzaken van beschadigde telefoons. Tegenwoordig kunnen veel telefoons dan ook tegen spatwater. Vallen is nog steeds een probleem voor mobiele telefoons. Het overkomt ze allemaal, zelfs de meest duurzame apparaten, als het gaat om een val van een trap of als ze doorweekt worden in de regen. Hoewel telefoons bestand zijn tegen een korte tijd nat zijn, kan langdurige blootstelling aan water ervoor zorgen dat ze ernstige schade oplopen die bijna onmogelijk zelf te repareren is. Om ervoor te zorgen dat je telefoon goed beschermd is tegen waterschade en vallen, is investeren in een goede beschermhoes de optimale oplossing. Het biedt niet alleen een manier om uw telefoon te beschermen tegen vochtschade, maar het geeft het ook een zeer hoge mate van duurzaamheid, zodat je nadat je telefoon valt, je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Het uiterlijk van je hoesje en de functie

Qua uiterlijk zijn iPhone hoesjes van plastic en TPU hoesjes vrijwel hetzelfde. Ze bieden allebei een hoog niveau van bescherming voor je telefoon en ze hebben allebei verschillende manieren waarop ze dit doel bereiken. IPhone hoesjes van plastic bedekken je telefoon bijvoorbeeld volledig en geven hem een sterke bescherming tegen deuken. TPU daarentegen biedt een zeer hoog niveau van bescherming van uw telefoon tegen vallen. Doordat het materiaal zachter is en schokabsorberend werkt. Je kan op Case24.com kijken naar de verschillende hoesjes.

Berichten gemaakt 26

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven