Ingrepen doen we buiten het land

Het wordt steeds gewoner om op enig punt wat aan jezelf te laten sleutelen En dat het gewoner wordt, is maar goed ook want er is niets mis mee. Dat is het nooit geweest. Natuurlijk is een veel gebruikt argument om het niet te doen het idee dat het een ‘slippery slope’ is en je steeds meer wilt. Maar laten we eerlijk zijn, dat gebeurt lang niet zo vaak als we denken en het kan juist heel bevorderlijk zijn voor je mentale gezondheid om het één en ander te veranderen.

De kunst van de aanpassing

Cosmetische ingrepen zijn een ware kunst. Van een simpele injectie om een rimpel te laten verdwijnen tot een complete metamorfose die een persoon onherkenbaar verandert, alles kan tegenwoordig. En het ziet er tegenwoordig hartstikke natuurlijk uit. Niks geen plastic meer, tenzij dat de wens van de klant is natuurlijk. Met een arts bespreek je jouw wensen en die geeft dan advies over wat er mogelijk is en hoe zo’n ingreep verder in zijn werk gaat.

Van billen tot tanden

Zoals ik al zei, kan je allerlei dingen laten aanpassen. Meer mensen dan je denkt, kiezen ervoor om op enig punt in hun leven een cosmetische ingreep te laten doen. Dit kan bijvoorbeeld botox zijn, maar ook steeds vaker wordt er gekozen voor een haartransplantatie. Veel ingrepen op en rondom het hoofd, niet zo gek want dit is het eerste dat vaak de aandacht trekt. Dan wil je je toch goed voelen over je uiterlijk.

Steeds vaker naar Turkije

Maar laat je dat dan in Nederland doen? Nee, steeds vaker gaan mensen naar het buitenland. Waarom? Omdat het net zo professioneel is, de wachttijden zijn soms korter en de prijs is voordeliger voor dezelfde kwaliteit. Dan hoef je niet meer te twijfelen over waar je naartoe moet. Een haartransplantatie Turkije is zo gekozen. Ga wat eerder en geniet van de stad Istanbul, dan voel je je ook minder zenuwachtig.

Jong, fris en zelfverzekerd

Na een ingreep voel je je vaak beter omdat je een onzekerheid hebt aangepakt. Dat is het mooie van de cosmetische zorg, ze bieden een oplossing voor veel mensen. Overhaaste beslissingen moet je nooit maken maar heb je wel of geen vrede gesloten met bijvoorbeeld de kaalheid, wil je het graag anders? Dan is het altijd te overwegen en kan je vaak ook een intakegesprek aanvragen. Kijk eens rond op een website van een arts en zie of het bij je past. wie weet, is het de verandering die jij zoekt!

Berichten gemaakt 26

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven