Hoe kom je van buikvet af?

Het is alweer een aantal maanden geleden sinds de overheid de sportscholen sloot. Een paar maanden daarvoor werden ook al de sportverenigingen dicht gedaan. Het is voor iedereen in deze tijd dus erg lastig om genoeg te blijven bewegen. Veel mensen zijn gaan wandelen, maar toch merken wij dat dit niet genoeg is. Zo is het ook het fenomeen “corona-kilo’s” ontstaan. Dit zijn de extra kilo’s die wij hebben opgedaan gedurende de pandemie. Nu is het op zich niet erg als je één of twee kilo’s aankomt. Maar laat ik jullie wel alvast waarschuwen over het gevaar van deze kilo’s, en dan in het specifiek buikvet. Iedereen past nu zijn levensstijl aan waardoor wij allemaal aankomen. Als dit naar je buik gaat, kan dit best een probleem worden. Vandaag vertel ik dus wat er gevaarlijk is aan buikvet en hoe je snel van buikvet af komt.

 

Het gevaar van buikvet.

Buikvet is gevaarlijk omdat het zich ophoopt rond je organen. Buikvet produceert hormonen en hebben daarmee invloed op de werking van je organen. Zo kan te veel buikvet voor een verhoogd risico op diabetes, kanker, en hart- en vaatziekten leiden. Gelukkig is er een makkelijk manier om snel van buikvet af te komen. Met een slimdieetplan kan jij zonder al te veel extra moeite ervoor zorgen snel van buikvet af te komen. Een slimdietplan is een dieet waarbij je gebruik maakt van maaltijdvervangers. In een slimdieetplan kan je ervoor kiezen om één of meerdere maaltijden te vervangen met deze maaltijdvervangers. Zo krijg je een stuk minder calorieën binnen, heb je een snelle maaltijd binnen, en krijg je veel minder calorieën binnen. Natuurlijk moet je hierbij wel gezond blijven bewegen, en ik zal zelf niet alle maaltijden vervangen. Zelf volg ik een slimdieetplan waarbij ik mijn ontbijt en/of lunch vervang.

 

Zo kom je van buikvet af

Naast een slimdieetplan is het belangrijk dat je veel blijft bewegen. Buikvet kan namelijk lastig zijn om weg te krijgen. Helaas heb je ook redelijk wat fitness werk nodig om echt vaarwel te zeggen tegen deze extra kilo’s. Zelf doe ik veel aan “planken” en sit-ups. Maar push ups werken ook heel goed. Dit zijn prima work-outs om thuis te doen waarmee je snel van buikvet af komt. Als je daarnaast gebruik maakt van een slimdieetplan kan het haast niet meer fout gaan. Als jij wat extra kilo’s hebt gekregen door de pandemie raad ik het je aan om ook uit te proberen. Dan gaan wij samen de strijd tegen de corona-kilo’s aan.

 

Berichten gemaakt 25

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven