Het leukste speelgoed voor in de tuin

Nu de zon zich wat vaker laat zien is het voor kinderen weer leuk om in de tuin te spelen. Heerlijk ravotten met vrienden en vriendinnen in de open lucht. Daar hoort natuurlijk wel het leukste speelgoed bij. Maar wat is nou het meest populaire speelgoed voor in de tuin? Ik heb dit natuurlijk voor jullie goed onderzocht en in deze blog lees je mijn bevindingen!

Een trampoline

Oke, hij past niet in iedere tuin, maar wie kan er nou zeggen dat een trampoline niet het allerleukste speelgoed voor in de tuin is? Zowel kinderen als volwassenen vinden het heerlijk om zich even gewichtloos te voelen en zo hoog mogelijk te springen. Goed om al je energie er even uit te gooien. Je hebt trampolines in verschillende maten. Zo kun je een kleine trampoline nemen wanneer je een kleinere tuin hebt. Indien je een grote tuin hebt dan kun je voor een groter exemplaar gaan. Je hebt zelfs trampolines met een diameter van 5 meter. Hiermee kunnen ook vriendjes en vriendinnetjes tegelijk op de trampoline. Let er dan wel op dat er een veiligheidsnet rond de trampoline zit zoals bij deze salta trampoline.

Een speeltent

Een speeltent kan in allerlei vormen en maten voorkomen. Je kunt een simpele tent hebben waar de kinderen zich prima in kunnen vermaken met hun fantasie en ander speelgoed. Maar wat dacht je van een tipi? De tipi-tent lijkt dan ook zeer populair te zijn onder het buitenspeelgoed voor kinderen. Een tipi is vanwege zijn vorm stevig en zal dan ook tegen een stootje kunnen. Bovendien ziet de tipi tent er leuk uit en zal hij prima staan in je tuin. Geef de kinderen wat oude lakens en spullen voor in de tent, en je hebt gegarandeerd vermaak.

Zandbak

Geen trampoline of tent? Dan kun je ook een zandbak overwegen. De zandbak is en blijft een super leuke speelgoed aanwinst voor in de tuin. Kinderen kunnen zich uren vermaken met het maken van torrentjes en het omscheppen van zand. Je kunt een zandbak ook zelf maken wanneer je dat leuk zou vinden. Door bijvoorbeeld hardhouten planken te gebruiken om een bak te vormen en deze te vullen met zacht zand heb je al een zandbak. Let er wel op dat je deze afdekt wanneer het minder lekker weer is zodat het zand schoon blijft.

Weet jij al welk speelgoed jij in je tuin wilt hebben?

Berichten gemaakt 26

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven