Game pc kopen

 

Een game pc is grafisch de meest krachtige pc. Als je een game pc kopen gaat dan zul je ook naar een aantal specificaties moeten kijken die voor jou belangrijk zijn. Wanneer specificaties deels voldoen dan kun je er ook voor kiezen om zelf een gaming pc te bouwen. Het is in ieder geval zeer belangrijk om een geschikte videokaart te kiezen. Het kopen van een kant en klare game pc is een ideale keuze. Je kunt kiezen tussen veel sterke pc’s met uitstekende snelheid en beeldkwaliteit specificaties. Denk aan een Core i9-9900K processor of Ultra 4K.

De juiste specificaties voor je game pc

Wanneer je een game pc gaat kopen dan is het belangrijk om te kijken naar de specificaties van de game pc. Om je game snel af te laten spelen is dit natuurlijk zeer belangrijk. Je wilt een snelle laadtijd en vooral je game zonder hapering laten afspelen. De grafische kracht om 4K-games af te spelen is zeer belangrijk nu games steeds groter worden. Een videokaart die snel genoeg om games in een hoge resolutie af te spelen is de GTX 1660 of beter. Voor full HD of 4K is dit de beste minimale keuze.  Wanneer je games hebt in een lagere resolutie zoals 1080p en 1440p dan zal een mid-range videokaart zeker goed genoeg zijn. 

De minimale specificaties voor je game pc

Om grote games af te kunnen spelen moet je daarnaast letten op nog een paar andere specificaties. Een videokaart zoals de NVIDIA GeForce GTX of amd radeon videokaart is het minimum dat nodig is voor veel games van nu. Heb je zeer zware games dan is een stapje beter aan te raden. Daarnaast is een Intel Core i5 processor of beter nodig. Inmiddels kun je al een Core i9-9900K processor krijgen, dus kijk goed naar wat je nodig hebt. Het werkgeheugen moet minimaal 8gb zijn. Tot slot moet de SSD kaart groot genoeg zijn. Veel games nemen al snel 8-20 GB in beslag. Hiernaast staat windows, persoonlijke mappen en eventuele downloads ook op de SSD kaart waardoor een minimum van 250GB snel vol kan zijn. 

Een game PC samenstellen

Wanneer je specifieke wensen hebt voor je game pc dan kun je ook een pc samen gaan stellen. Je kunt zelf onderdelen bestellen maar het is ook mogelijk om een samengestelde game pc te kopen. Je kunt zelf alle onderdelen uitkiezen en die laten samenstellen. Ontzettend ideaal als je specifieke eisen hebt voor jouw game pc. Op deze manier kun je dan ook besparen op het ene onderdeel terwijl je andere onderdelen in de beste uitvoering koopt. Wat je ook nog hebt, een game pc kun je kant en klaar kopen of zelf samenstellen.

Berichten gemaakt 26

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven